Avís legal

1. INFORMACIÓ LEGAL

1.1 En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic (LSSI-CE) presentem la següent informació:

Raó Social: MusicWood S.L.

Adreça: C/ Valencia, 91 08029-Barcelona

C.I.F.: B65086654

Telèfon: 659404424

E-mail: info@musicwood.es

2. PROTECCIÓ DE DADES

2.1. Completant el formulari de registre o de contacte, enviant un correu electrònic o trucant per telèfon, les seves dades personals passaran a ser responsabilitat de l’empresa les dades de la qual es relacionen a l’apartat 1. Informació Legal.

2.2. Aquestes dades s’utilitzen per respondre a la seva sol·licitud o consulta com més aviat millor perquè vostè ens els proporciona informada i lliurement amb aquesta finalitat. Per a altres tractaments o finalitats relacionats amb la prestació dels nostres serveis o el desenvolupament de la nostra activitat, vostè pot obtenir més informació en la Política de Privadesa o sol·licitar-los en la nostra adreça de contacte.

3. LIMITACIÓ DE RESPONSABILITATS

3.1. Integra-Tek, S.L. i Associació Integratekproporciona el lloc web corporatiu com a mitjà de donar a conèixer els seus productes i serveis, i permetre el contacte amb els clients. La informació de la pàgina web es presenta de bona fe com a certa, però ens reservem el dret a modificar-la sense avís previ amb les finalitats d’actualitzar-la, corregir errors i qualssevol unes altres en interès de l’empresa o dels nostres clients. Per a la contractació dels productes o serveis de l’entitat s’estarà al que es disposa en les condicions de contractació publicades a la pàgina web.

3.2. L’entitat no es responsabilitza sobre els possibles danys informàtics que pugui sofrir l’usuari mentre visita la nostra pàgina web entenent que aquells no puguin ser imputables a l’entitat.

3.3. L’entitat tampoc es responsabilitza del contingut dels llocs gestionats per tercers que s’enllacin des de la pàgina web, així mateix aquests enllaços no implicaran l’existència d’algun tipus de relació per part de MusicWood S.L. amb aquests tercers.

4. PROPIETAT INTEL·LECTUAL

4.1. Tots els continguts d’aquesta pàgina web entenent com a tals els textos, dibuixos, gràfics, fotografies, imatges, vídeos, música, codi, el propi disseny d’aquesta i qualsevol altra creació són propietat de MusicWood S.L. o dels seus respectius titulars mitjançant la corresponent llicència, autorització o cessió sobre els drets i estan protegits en funció de la legislació sobre la Propietat Intel·lectual i Industrial.

4.2. En cap cas s’entendrà que la posada a la disposició del públic de la pàgina web constitueix renúncia, cessió o llicència dels drets que MusicWood S.L. té sobre els continguts d’aquesta.

4.3. Queda prohibit qualsevol ús dels continguts de la nostra pàgina web inclosa la modificació, còpia, reproducció, transmissió, etcètera sense la prèvia autorització per escrit de l’entitat.