Av铆s legal

1. INFORMACI脫 LEGAL

1.1 En compliment de l’article 10 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informaci贸 i de comer莽 electr貌nic (LSSI-CE) presentem la seg眉ent informaci贸:

Ra贸 Social:聽MusicWood聽S.L.

Adre莽a: C/ Valencia, 91 08029-Barcelona

C.I.F.: B65086654

Tel猫fon: 659404424

E-mail: info@musicwood.es

2. PROTECCI脫 DE DADES

2.1. Completant el formulari de registre o de contacte, enviant un correu electr貌nic o trucant per tel猫fon, les seves dades personals passaran a ser responsabilitat de l’empresa les dades de la qual es relacionen a l’apartat 1. Informaci贸 Legal.

2.2. Aquestes dades s’utilitzen per respondre a la seva sol路licitud o consulta com m茅s aviat millor perqu猫 vost猫 ens els proporciona informada i lliurement amb aquesta finalitat. Per a altres tractaments o finalitats relacionats amb la prestaci贸 dels nostres serveis o el desenvolupament de la nostra activitat, vost猫 pot obtenir m茅s informaci贸 en la Pol铆tica de Privadesa o sol路licitar-los en la nostra adre莽a de contacte.

3. LIMITACI脫 DE RESPONSABILITATS

3.1. Integra-Tek, S.L. i Associaci贸聽Integratekproporciona el lloc web corporatiu com a mitj脿 de donar a con猫ixer els seus productes i serveis, i permetre el contacte amb els clients. La informaci贸 de la p脿gina web es presenta de bona fe com a certa, per貌 ens reservem el dret a modificar-la sense av铆s previ amb les finalitats d’actualitzar-la, corregir errors i qualssevol unes altres en inter猫s de l’empresa o dels nostres clients. Per a la contractaci贸 dels productes o serveis de l’entitat s’estar脿 al que es disposa en les condicions de contractaci贸 publicades a la p脿gina web.

3.2. L’entitat no es responsabilitza sobre els possibles danys inform脿tics que pugui sofrir l’usuari mentre visita la nostra p脿gina web entenent que aquells no puguin ser imputables a l’entitat.

3.3. L’entitat tampoc es responsabilitza del contingut dels llocs gestionats per tercers que s’enllacin des de la p脿gina web, aix铆 mateix aquests enlla莽os no implicaran l’exist猫ncia d’algun tipus de relaci贸 per part de MusicWood S.L. amb aquests tercers.

4. PROPIETAT INTEL路LECTUAL

4.1. Tots els continguts d’aquesta p脿gina web entenent com a tals els textos, dibuixos, gr脿fics, fotografies, imatges, v铆deos, m煤sica, codi, el propi disseny d’aquesta i qualsevol altra creaci贸 s贸n propietat de MusicWood S.L. o dels seus respectius titulars mitjan莽ant la corresponent llic猫ncia, autoritzaci贸 o cessi贸 sobre els drets i estan protegits en funci贸 de la legislaci贸 sobre la Propietat Intel路lectual i Industrial.

4.2. En cap cas s’entendr脿 que la posada a la disposici贸 del p煤blic de la p脿gina web constitueix ren煤ncia, cessi贸 o llic猫ncia dels drets que MusicWood S.L. t茅 sobre els continguts d’aquesta.

4.3. Queda prohibit qualsevol 煤s dels continguts de la nostra p脿gina web inclosa la modificaci贸, c貌pia, reproducci贸, transmissi贸, etc猫tera sense la pr猫via autoritzaci贸 per escrit de l’entitat.